Acasa - Adaugarea filtrelor si ajustarea fotografiilor

Adaugarea filtrelor si ajustarea fotografiilor

Aplicatia 365+ iti pune la dispozitie un set de filtre si de metode de ajustarea imaginilor. Foloseste fiecare optiune pentru a transforma fotografia intr-una profesionista si trimite-o prietenilor tai de pe Facebook direct din aplicatie. Fii ingenios si combina filtrele pentru a face o poza cum nu mai exista! 

Iti punem la dispozitie urmatoarele filtre:

  • Alb si Negru: care este de fapt un filtru monocromatic (tonuri de gri, din engleza: GRAYSCALE) in care fiecare pixel are acelasi specimen de culoare. Intensitatea pixelilor poate fi diferita: un pixel de intensitate maxima apare alb si unul de intensitate minima apare negru. Umbrele gri sunt pixeli cu o intensitate cuprinsa intre 0.01 si 0.99 (de la 1 la 255 in unele cazuri).
  • Sepia: este o tehnica de nuantare a fotografiilor in alb si negru. Este o tehnica des intalnita pentru ca ofera imaginilor o nuanta calda si imbatranita.
  • Luminozitate (brightness): este o tehnica de ajustare a imaginii prin care fiecare pixel primeste o intensitate mai mare.
  • Intunecare: este o tehnica de ajustare a imaginii prin care fiecare pixel primeste o intensitate mai mica.
  • Contrast: este o tehnica de ajustare a imaginii prin care pixelii din imagine se modifica astfel incat subiectele sa devina mai vizibile.
  • Inversare culori: este o tehnica prin care culoarea fiecarui pixel este negata (practic se schimba cu opusul ei).
  • Estompare (blur): este o tehnica de ajustare a fotografiei pentru a reduce parazitii din aceasta. Efectul se poate asemana cu privirea fotografiei print-un geam translucent.

Nu uita, poti aplica aceeasi optiune de mai multe ori!

Incarca o poza si incearca acum toate filtrele si efectele.

 

 

 
 
 
Ne mandrim cu
358312
poze modificate.