Acasa - Efecte speciale pentru poze sau fotografii

Efecte speciale pentru poze sau fotografii

Prin aplicatia 365+ iti punem la dispozitie cateva efecte care iti transforma poza intr-una cu adevarat speciala. Nu trebuie decat sa selectezi efectul care crezi ca se potriveste si sa aplici modificarile. Fiecare efect special este facut asa incat sa se potriveasca pe orice poza, de orice dimensiune. Trimite poza prietenilor tai de pe Facebook pentru a te lauda!

Urmatoarele efecte sunt disponibile momenta:

 • Efect de poza veche: este un efect special la mare cautare printre designeri. Acest efect poate transforma orice poza intr-una cu un aspect invechit:

  Efect poza veche
 • Efect de poza arsa: Este un efect care are un puternic impact si care se potriveste in special pozelor clasice. Se poate combina cu efectul de poza veche pentru un rezultat mai pronuntat:

  Efect de poza arsa
 • Efect de lumina: un foarte frumos efect care poate pune in evidenta orice fotografie, de orice fel: persoane, obiecte, peisaje etc. Este un efect subtil, dar care poate atrage privirile tuturor:

  Efect de lumina
 • Efect de geam spart: este un efect amuzant care transforma radical poza. Se potriveste in special pozelor moderne:

  Efect de geam spart
 • Efect de picaturi pe obiectiv: un alt efect amuzant care se potriveste in special pozelor cu subiecte din natura (copaci, frunze etc):

  Efect de picaturi pe obiectiv

Pentru rezultate si mai speciale de atat, incearca sa combini aceste efecte cu Adaugarea filtrelor si ajustarea fotografiilor

Incarca o poza si incearca acum toate efectele.

 

 

 
 
 
Ne mandrim cu
358312
poze modificate.